12 Ocak 2015 Pazartesi

Portakallı Kereviz Salatası



 
           
               Malzemeler:

  • 1 adet küçük boy kereviz
  • 3 yemek kaşığı mayonez
  • 5 yemek kaşığı yoğurt
  • 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • dereotu
  • ince dilimlenmiş portakal
  • tuz
         

            Hazırlanışı:
  • Kerevizin kabuğunu iyice soyduktan sonra robottan geçirin veya rendeleyin.
  • Diğer yandan yoğurdu  ve mayonezi iyice karıştırdıktan sonra kerevizi de ekleyin.
  • Üzerine dereotu,  tuz ve zeytinyağını da ekleyip iyice karıştırın.
  • Hazırladığınız harcı fincan ya da küçük kaseye koyup portakal dilimlerinin üzerine çevirin ve biraz buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder