Pazar kahvaltılarının vazgeçilmezi sucuğu, birde böyle sunum yaparak apayrı bir görünüm
ve lezzeti yakalamak daha bir muhteşem oldu.Yapması yazmasından daha kolay olduğu için çok pratik bir yapımı var. Ayrıca güveç öyle çabuk da soğumadığı için rahat rahat yiyebilirsiniz.
Şimdiden afiyet olsun.
Malzemeler:
- Arzuya göre sucuk
- Tereyağı
- Üzerine kaşar peynir
- Güvecin altına az miktarda tereyağ koyun.
- Üzerine dilimlenmiş sucukları sıralayın.
- Isıtılmış fırında biraz kızartın ve diğer yönünü çatal yardımı ile çevirin.
- Üzerine kaşar dilimleri de koyup tekrar fırına sürün.
- Kaşarlar eriyince fırından alıp servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder