9 Ocak 2014 Perşembe

Browni Kurabiye




         Malzemeler:

  • 1 paket margarin
  • 1 çay bardağı sıvıyağ
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un ( tahmini 6 su bardağı kullandım)
  • 4 yemek kaşığı kakao
         Şerbeti için:

  •  2 su bardağı su
  •  2 su bardağı şeker
       

         Hazırlanışı:
  • Kurabiye hamurunu hazırlamadan önce şerbeti hazırlayın ve soğumaya bırakın.
  • Diğer yandan kurabiye hamurunu yoğurup, ceviz büyüklüğünde yuvarladıktan sonra tepsiye sıralayın.
  • 180 derece fırında pişirin.
  • Fırından çıkarın ve sıcak kurabiyeleri önce soğumuş şerbete sonra hindistan cevizine bulayın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder