- 2 paket petibör bisküvi
- 1 paket kakaolu puding
- 2 su bardağı su
- 20 gr bitter çikolata
- 50 gr tereyağı( yaklaşık 1 yemek kaşığı )
Hazırlanışı:
- Pudingi hazırlamak için; derin bir tencereye sütü koyun.Ardından toz pudingi ekleyin.Karıştırarak pişirin.Ocaktan almaya yakın içine bitter çikolata ve tereyağını koyun.Tencereyi ocaktan alın ve ılımaya bırakın.
- Dikdörtgen borcama petibör bisküviyi sıralayın ve üzerine puding sosundan dökün.
- Bu işlemi bisküviler bitene kadar tekrarlayın.( yaklaşık 6 kat oluyor.)
- Üzerini streç film ile kapatın.
- Derin dondurucuda 3 saat bekletin.
- Daha sonra pudingli mozaik pastanızı dilimleyip soğuk olarak servis edebilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder