Malzemeler:
- 1 kase yoğurt
- 2-3 yemek kaşığı mayonez
- 2 adet patates
- 2 adet havuç
- 1 çay bardağı bezelye
- 1 çay bardağı mısır
- 7-8 adet kornişon turşu
- 1 tatlı kaşığı tuz
Hazırlanışı:
- Öncelikle patates ve havucu küp küp doğrayın ve bir tencerede bezelye ile haşlayın.
- Karıştırma kabı içerisinde yoğurt ve mayonezi iyice çırpın.
- Haşlanan patates,havuç,bezelyeyi yoğurdun içine ekleyin.
- Kornişon turşuları da minik minik doğrayıp mısır ile birlikte karışıma ekleyin.
- Tuz ve isteğe bağlı olarak zeytinyağı ekleyip iyice karıştırın.
- Servis tabağına alarak ister turşu isterseniz mısır ile süsleyerek servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder